Om oss

Företaget

Vi är ett konsultföretag som hjälper företag att utveckla sin verksamhet mot lägre miljöpåverkan, högre kvalitet, säkrare personalmiljö och därmed en mer långsiktigt hållbar och ekonomiskt gynnsam affärsverksamhet.Vårt företag har rating AA, vilket innebär god kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.Företaget startades år 2004 av Mårten Jönsson och Finn Stillerud. Ett aktivt ägande och en ständig utveckling av företaget har gjort att nya tjänster och produkter har tagits fram för att hjälpa både mindre, medelstora och stora företag. Vi är idag verksamma i hela Sverige med Skåne som vår huvudmarknad och Malmö/Lund som bas.Ecowise innehar en R-licens vilket innebär att vi har rekommenderats, granskats och godkänts avseende vår etiska trovärdighet och seriositet. Referensgruppen som granskat oss utgörs bland annat av representanter från Grant Thornton och Region Skåne.

Vår roll

Genom vår erfarenhet och kunskap vägleder vi er som kund fram till en tjänst eller produkt som utgår från era behov och eventuella krav som ni berörs av och som skapar mest affärsnytta för er. Oavsett i vilken fas ni befinner er i arbetet med miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöfrågor kan vi hjälpa er med att uppfylla krav, effektivisera ert arbetssätt och profilera verksamheten.När vi utför uppdragen är vi lyhörda för era önskemål. Vi formulerar oss på ett sätt som är lättförståeligt för personal i olika befattningar och presenterar resultatet av vårt arbete på ett tilltalande sätt. Beroende på vilken tjänst ni är i behov av kan vi agera både som bollplank, handledare och projektledare eller helt och hållet ansvara för alla aspekter av genomförandet. Oavsett i vilken utsträckning ni väljer att lägga över arbetet på oss kan vi garantera att det färdiga resultatet alltid håller en mycket hög kvalitet.

Arbeta hos oss

En god kommunikationsförmåga kombinerat med ett analytiskt sinne är grunden för våra anställda. En förutsättning för att arbeta hos oss är följande:

  • Högskoleexamen inom något av våra kompetensområden
  • Erfarenhet eller utbildning inom minst två av våra kompetensområden
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift
  • Analytiskt sinne
  • God datorvana

Tycker du att våra produkter och tjänster låter intressanta och du har erfarenhet och kunskap inom områdena får du gärna skicka en intresseanmälan till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *