Partner

Partnerprogrammet
Intresseanmälan

Ecowise har sedan 2006 utvecklat Spineweb, en molntjänst för webbaserade ledningssystem. Under åren har Spineweb utvecklats till ett komplett verktyg för att ta fram och driva ledningssystem.

Spineweb kännetecknas av enkelhet och användarvänlighet, vilket ger en effektiv administration och drift av verksamhetssystem. I vår roll som verksamhetskonsulter har vi sett behov från kunder och revisorer som vi sedan synliggjort genom smarta funktioner och moduler i Spineweb.

Genom vårt partnerprogram ger vi konsulter en möjlighet att använda Spineweb som ett verktyg för att bygga upp, uppdatera och supporta era kunders ledningssystem. Därmed kan ni erbjuda era kunder en komplett lösning, där er kompetens kring uppbyggnad av ledningssystem kan levereras tillsammans med ett smidigt och anpassningsbart verktyg för driften av ledningssystemet.

I vår partnertrappa nedan synliggör vi omfattningen av programmet. Till varje steg i trappan hör ett antal mervärden som ni som partner får ta del av.

1. Leadspartner

Partnern ser värdet i att rekommendera Spineweb för sina kunder och andra affärskontakter.

2. Förmedlingspartner

Partnern ser Spineweb som en del i sitt tjänsteutbud.

3. Konsultpartner

Partnern använder Spineweb som sitt huvudsakliga arbetsverktyg.

4. Diplomerad konsultpartner

Partnern har hög kompetens och erfaren av användning, försäljning och implementering av Spineweb.

Är ni intresserade att bli Spinewebpartner och vill veta mer vad det innebär är ni välkomna att kontakta oss genom att ange epostadress nedan, så kontaktar vi dig med mer information: